website templates

MOTORTÉRZÁR - SZIMTECH

Igazi védelemként működik, ...
Nem akkor riaszt amikor már késő, hanem megelőzi a lopást és a motortér nyitását, más egyéb védelmi rendszerek kiiktatását, manipulálását, hozzáférhetőségét


A motortérzár beszereléssel együtt,
ÁFA-val, bruttó: 37.000,- Ft


Váltózár beszerelés esetén a motortérzár
ÁFA-val, bruttó, csak: 32.900,- Ft

SZIMTECH motortérzár

A motortérzár előnye más blokkoló és riasztó rendszerekkel szemben, hogy a motorháztetőt használva páncélként védi az autót és annak a motortérben található és támadható berendezéseit, tehát véd mindent ami a motortérben van, lemerült akkumulátor esetén is, megelőzve ezzel más védelmi rendszerek kiiktatását is. Növeli a hatékonyságát a váltózáraknak és minden a motortérben elhelyezett lopásvédelmi eszköznek.


Igazi védelemként működik, ...


Nem akkor riaszt amikor már késő, hanem megelőzi a lopást és a motortér nyitását, más egyéb védelmi rendszerek kiiktatását, manipulálását.


A SzimTech motortérzár a gyári bowdent blokkolva megakadályozza, hogy illetéktelenek - még az utastérbe jutás ellenére se - tudják felnyitni motorháztetőt. A SzimTech motortérzár tökéletes önálló vagy kiegészítő védelem. Hozzáférhetetlenné teszi a motortérben elhelyezett berendezéseket.

- megakadályozza a motortérbe szerelt számítógép manipulálását, a rácsatlakozást és annak felülírását
- megakadályozza az utólag szerelt riasztók, rablás-gátlók és a gyári immobilizer hatástalanítását
- növeli a váltózárak hatékonyságát, levédve a rudazatot és a bowdeneket
- 1 év garancia
- TÜV NORD - KTI által bevizsgált motortérzár
- NEMZETI KÖZLEKEDÉSI HATÓSÁG alkalmazási engedélyével
- folyamatos minőség ellenőrzés
- Kiváló ár - érték arány
- A gyártó, termék-felelősség biztosítással rendelkezik

Napjainkban komoly gondot jelent a gépjárművek jogtalan használata, illetve eltulajdonítása elleni védekezés. Ismeretesek különféle mechanikus, elektromechanikus, elektronikus szerkezetek, amelyek többé-kevésbé lelassítják az illetéktelen személyek behatolását a gépjárműbe. A gépjármű ajtók és csomagértetők általában hagyományos kulcsos- kilincses zárakkal vannak ellátva. Ezeket a zárakat gyakorlott személyek viszonylag rövid idő alatt ki tudják nyitni, akár durva roncsolásos módszerekkel (például a zárhenger kihúzásával, megfúrásával stb. ) Az illetéktelen behatolásnak az a módszere is nagyon elterjedt, hogy egy ablak betörése után benyúlva az utastérbe kinyitják az ajtót, illetve a motorháztetőt.
A gépjárművek ily módon történő jogosulatlan eltulajdonításának megakadályozására különféle riasztó berendezések és/vagy bénító rendszereket alkalmaznak. A riasztó-berendezések a gépjárműbe beépített relék, érzékelők, kapcsolók stb. segítségével érzékelik a behatolási, manipulálási vagy elmozdítási kísérleteket, és vizuális és/vagy akusztikus jelekkel hívják fel a figyelmet a rosszszándékú cselekedetre. A bénító rendszerek viszont - például a gépjármű motor indításának vagy az üzemanyag ellátó rendszer működésének megakadályozásával - kívánják mozgásképtelenné tenni a gépjárművet.
Hiányosságot jelent ezeknél a rendszereknél, hogy az érzékelők jeleit vevő és a riasztási és/vagy bénítási jelek kiadását vezérlő - általában szabványos vagy kereskedelmi forgalomban bárki által beszerezhető - központi egységeket a hozzáértők könnyen hatástalanítani tudják. A riasztó - berendezések, illetve bénító rendszerek központi egységei általában a motorházban vannak elhelyezve, és a motorháztetők az utastérből viszonylag könnyen akár roncsolás nélkül felnyithatók. A SzimTech NO 4 típusú motortér zár a fent nevezett hiányosságokat önmagában képes kiküszöbölni úgy hogy a riasztó a bénító a gyújtásvezérlő egységek motortérbe szerelt részeit a riasztó bekapcsolásakor és/vagy a gyújtáskulcs kivétele után egy nagyon jól záródó-csak komoly roncsolással feltörhető fém dobozba zárja az által hogy a motorháztetőzár és a nyitókar kapcsolatát szabadonfutóvá teszi. Amikor a riaszó kikapcsolásra kerül a nyitókar és a motortérzár kényszerkapcsolata újra helyre áll és a motortér nyitás, üzemszerűen működik.
P 04 - P 05 elektromechanikus motorháztetőzár alkalmazhatósága.
Minden 12V -os, benzin, diesel, vagy gáz üzemű személy vagy haszongépjármű, amelynek a motorháztető zárjának (függetlenül, attól hogy a gépjármű orr vagy far motoros) a nyitását húzó bowden biztosítja, tekintet nélkül, hogy a bowdenszál merev vagy sodrott.

A SzimTech motortérzár használata

A SZIMTECH motortérzár működtetésére, ki és bekapcsolására több lehetőség is van. Működtethető rejtett kapcsolóról, riasztóról, gyújtásról, egyéb egyedi eszközről. Áramfelvétele nyugalmi állapotban nincs, sem nyitott sem zárt helyzetben, kizárólag a motorháztetőt nyitó kar meghúzásának idejére (170mA). A P04-s típusú motortérzár lemerült akkumulátor esetén is védi az autót. Élesített, azaz bekapcsolt állapotban a gyári motortér nyitó kar meghúzása esetén csupán maga a kar mozog szabadon ("lötyög"), de a motortér nyitása nem lehetséges. Kikapcsolt állapotban a nyitó kar ugyan úgy használható mint eredeti állapotában.

Motortérzár beszerelés

A motortérzár beszereléséhez időpontot kell egyeztetni kolégánkkal telefonon, emailben vagy az oldalt található adatlapunk segítségével. Egyeztetéskor pontosan meg kell adni a gépkocsi adatait (évjárat, típus, stb...). A megbeszélt időpontban beszereljük a motortérzárat, ez meg is várható. A beszerelés kb. 2-3 órát vesz igénybe.
SzimTech motortérzár ára

beszereléssel együtt, ÁFA-val, bruttó:

37.000,- Ft

 
váltózár beszerelése mellé a mootortérzár beszerelve

32.900,- Ft

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

06 (20) 429 3609

KAPCSOLAT #MOTORTÉRZÁR

Köszönjük, hogy felkeresett minket. kollégánk rövidesen visszahívja Önt
Diamonlock váltózár

Diamondlock váltózár

54.900,- Ft

Bearlock váltózár

Bearlock váltózár

59.900,- Ft

Construct váltózár

Construct váltózár

64.900,- Ft

PERMANENTMARK UV jelölés és gravírozás

Váltózár szerelés mellé csak:

AKCIÓ

18.000,- Ft

SZIMTECH motortérzár

Váltózár szerelés mellé csak:

AKCIÓ

32.900,- Ft

McGard kerékőr

Váltózár szerelés mellé csak:

AKCIÓ

12.000,- Ft

Váltózár szerviz - Aubiz Bt.
1162 Budapest
Ferenc utca 63.B


KAPCSOLAT
Email: info@aubiz.hu,
valtozar@valtozar-szerviz.hu
Tel.: +36 (20) 429 3609

Kérdése van? Időpontot kér?

Keressen fel minket telefonon vagy töltse ki nyomtatványunkat. 

Kollégánk a lehető leghamarabb visszahívja Önt.


Ügyfélszolgálat:

06 (20) 429 3609

Köszönjük érdeklődését, kollégánk hamarosan felkeresi Önt.