bootstrap html templates

McGard kerékőr


A McGard kerékőr teljesen egyedi kialakításával és kódolásával, a gyárinál erősebb prémium minőségével megvédi gépkocsijának alumínium, lemez felnijeit és gumiabroncsait a lopástól.
Made in Germany

MCGARD KERÉKŐR TÍPUSOK ÉS ÁRAK

McGard kerékőr
csavar, elforgó

- 4db csavar
- 1 db adapter

14.000,- Ft
bruttó, ÁFA-val

McGard kerékőr
csavar, normál

- 4db csavar
- 1 db adapter

13.000,- Ft
bruttó, ÁFA-val

McGard kerékőr
anya, elforgó, zárt

- 4db csavar
- 1 db adapter

14.000,- Ft
bruttó, ÁFA-val

McGard kerékőr
anya, normál, zárt

- 4db csavar
- 1 db adapter

13.000,- Ft
bruttó, ÁFA-val

McGard kerékőr
anya, normál, nyitott

- 4db csavar
- 1 db adapter

13.000,- Ft
bruttó, ÁFA-val

McGard kerékőr

McGard kerékőr

A normál csavarok ill. anyák hagyományos kerékkulccsal eltávolíthatóak, azonban a négy keréken, 1-1 csavar ill. anya McGard kerékőrre való lecserélésével megakadályozhatja a kerekek hagyományos kerékkulccsal történő leszerelését, lopását, így azokat csak az Ön birtokában lévő egyedi adapterrel lehet kicsavarni. A McGard kerékőr kódolása teljesen egyedi, másolhatatlan, rendkívül precíz és sem házilagos, sem profi eszközökkel nem másolható. Mind alumínium mind acél felnihez kapható McGard kerékőr. Akár a gyári akár más egyéb márkájú vagy után gyártott alumínium felniről van szó, a McGard mindenféle megoldást kínál, különböző méretekben, hosszban, átmérőben, stb.

"Forgó fejű" McGard kerékőr

A legújabb elforgó fejű kerékőr változatnál egy extra elforgó gyűrű nyújt plusz védelmet a kívülről és oldalról történő ráfogás (pl. csőfogóval), rászorítás ellen. Ajánljuk olyan felnikhez ahol a csavar ill. anya nincs süllyesztve, hanem szabadon van; pl.: lemez felniknél. Az elforgó rész egy teljesen különálló gyűrűből áll. Ez a gyűrű elforog a csavartól függetlenül, de nem lötyög és kézi erővel sem forgatható körbe. Fogóval vagy egyéb mechanikus eszközzel való támadás esetén azonban ez a gyűrű a kerékőrcsavartól (vagy anyától) függetlenül körbeforog és meggátolja annak lecsavarását.

McGard kerékőr

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

06 (20) 429 3609

McGard kerékőr készlet

MEGRENDELÉS

A rendeléshez szükséges idő kb. 2-3 munkanap. A rendelést leadhatja email-ben vagy telefonon. McGard kerékőrt MINDEN ESETBEN pontos típus egyeztetés alapján kell megrendelni. Kérjük e-mailben a következő adatokat adja meg.

A gépjármű típusa, évjárata, felni típusa (lemez, alu, gyári, utángyártott, típusa), bármi különleges átalakítás (kerékszélesítő, átalakított futómű, stb.), mobilelérhetőség.

Átvehető előzetes megrendeléssel személyesen vagy házhozszállítással (országosan) utánvéttel + 1.490,- Ft.


Kérjük vegye figyelmbe, hogy NEM tartunk készleten minden típust. Cégünk nem üzletként működik, kollégáink nem tartózkodnak folyamatosan telephelyünkön, egyes esetekben más, külső címen dolgoznak. Ezért kérjük bármely termékükkel kapcsolatban előzetesen érdeklődjön telefonon, mielőtt felkeres minket.

McGard kerékőr - FONTOS

NAGYON FONTOS !!!

Az autó minden egyes kerekén cseréljen le 1-1 gyári csavart ill. anyát McGard kerékőrre. A McGard kerékőr csavarjait ill. az anyákat a hozzá tartozó adapter segítségével megközelítően 10-12kg erővel kell meghúzni. A meghúzáshoz CSAK keresztkulcsot vagy nyomatékkulcsot használjon.

NE használjon "L" alakú kerék-kulcsot, ne használjon hosszabító csövet, NE használjon levegős kulcsot. Ezek az eszközök a rossz illeszkedés és túlerő miatt elnyírják az adapert. A légkulcs mint egy légkalapács szétverheti azt. Adaptert pótolni nem lehet, csak kód alapján rendelni. Az rendelés 2-3 hét.

Elveszett, megrongálódott, törött és túlerőltetett kerékőr adaptert nem lehet cserélni sem pótolni, CSAK a kerékőr gyári dobozában található 17 számjegyű kód alapján lehet után rendelni. Ennek az átfutása kb. 2-3 hét.

Cégünk NEM vállalja a kerékőr leszedését és "speciális szerszámunk" sincsen hozzá. Mi magunk sem tudjuk, hogy adapter nélkül a kerékőrt hogyan lehet leszedni - emiatt kérjük ne hívjanak. A kerékőr leszedését egyénileg kell megoldani, ebben nem tudunk segítséget nyújtani. Ajánljuk, keressen fel gumis vagy lakatos szakembert. Megértését köszönjük.

McGard kerékőr adapter

ADAPTER rendelése és pótlása

1# CSAK a kóddal tudunk adaptert rendelni ! (8/17 számjegyű)

2#Az adaptert csak előre fizetés esetén rendeljük meg !

3# Az adapter 3 hét alatt készül el.

Adaptert CSAK a kerékőr gyári dobozában található 17 számjegyű kód alapján lehet utólag rendelni. Elveszett, megrongálódott, törött vagy túlerőltetett kerékőr adaptert nem lehet cserélni és nem lehet kód nélkül pótolni sem.

A McGard kerékőrt keresztkulccsal vagy nyomatékkulccsal kell meghúzni. Az adapter csak ezt az előírt nyomatékot bírja el. Vegye figyelembe, hogy a kerékcsavar vagy kerékőr leszereléséhez ill. lelazításához + 3-4 kg többlet erő szükséges. Ezért kell betartani az előírt nyomatékokat már a felszerelésnél.
Ha Önnek a kerékőr felszerelésénél az autón lévő kerékőrök túl nagy erővel lettek meghúzva és emiatt az adapter a leszerelésnél elnyíródott, az utólagosan rendelt pót adapter is el fog nyíródni.
Cégünk NEM vállalja a kerékőr leszedését és "speciális szerszámunk" sincsen hozzá. Mi magunk sem tudjuk, hogy adapter nélkül a kerékőrt hogyan lehet leszedni - emiatt kérjük ne hívjanak. A kerékőr leszedését egyénileg kell megoldani, ebben nem tudunk segíteni. Ajánljuk, keressen fel gumis vagy lakatos szakembert.


Rendelését kérjük küldje el email-ben. A rendeléshez szükséges az adapter kódja és az Ön mobil telefonszáma. Az adapter pótlása a megrendeléstől számítva kb. 2-3 hét. Átvehető személyesen vagy házhozszállítással.

1 db McGard kerékőr adapter (17 számjegyű kód)

9.000,- Ft


1 db gyári (OE) kerékőr adapter (8 számjegyű kód)

11.500,- Ft

Házhozszállítás ...
Önhöz is !

Rendelje meg termékeinket házhozszállítással az ország egész területén bárhová. Megrendelését elküldheti e-mail-ben, leadhatja telefonon vagy az oldalunk kitölthető form segítségével. A megrendelt termék árát  előreutalással vagy készpénzes utánvéttel ill. bankkártyával is rendezheti átvételkor a DPD futárnál.


A házhozszállítás díja egységesen minden termékünkre utánvéttel:

1490,- Ft (bruttó)

MCGARD KERÉKŐR CSAVAR, ELFORGÓ FEJŰ

MCGARD KERÉKŐR CSAVAR, NORMÁL

MCGARD KERÉKŐR ANYA, ELFORGÓ FEJŰ

MCGARD KERÉKŐR ANYA, NYITOTT, BELSŐ KÓD

KAPCSOLAT #MCGARD

Köszönjük.
Diamonlock váltózár

Diamondlock váltózár

54.900,- Ft

Bearlock váltózár

Bearlock váltózár

59.900,- Ft

Construct váltózár

Construct váltózár

64.900,- Ft

PERMANENTMARK UV jelölés és gravírozás

Váltózár szerelés mellé csak:

AKCIÓ

18.000,- Ft

SZIMTECH motortérzár

Váltózár szerelés mellé csak:

AKCIÓ

32.900,- Ft

McGard kerékőr

Váltózár szerelés mellé csak:

AKCIÓ

12.000,- Ft

Váltózár szerviz - Aubiz Bt.
1162 Budapest
Ferenc utca 63.B


KAPCSOLAT
Email: info@aubiz.hu,
valtozar@valtozar-szerviz.hu
Tel.: +36 (20) 429 3609

Kérdése van? Időpontot kér?

Keressen fel minket telefonon vagy töltse ki nyomtatványunkat. 

Kollégánk a lehető leghamarabb visszahívja Önt.


Ügyfélszolgálat:

06 (20) 429 3609

Köszönjük érdeklődését, kollégánk hamarosan felkeresi Önt.