Váltózár

            BESZERELÉS

INFORMÁCIÓ, IDŐPONT

06 (20) 429 3609

Váltózárak        |        UV jelölés        |        Motortérzár        |       Kerékőr        |        Kormányzár        |        Kérdések        |         Árak        |        Kapcsolat

 

Defendlock váltózár

mechanikus sebességváltózár

A Defend Magyarország 2014. január végén megszüntette a Defendlock váltózárak és más Defend termékek forgalmazását. Az általunk beszerelt Defendlok váltózárak szervizelését, javítását, karbantartását vagy tisztítását cégünk továbbra is vállalja, azonban, az eddig is a gyártó által biztosított alkatrész utánpótlást már nem tudjuk biztosítani a gyártó megszűnése miatt.

Kulcs másolását cégünk nem vállalhatja.

 

 


 

GYÁRTMÁNY

CSEH

 

ZÁRSZERKEZET

KABA

 

KULCSOK SZÁMA

-

 

KULCSOK MÁSOLÁSA

GYÁRTÓNÁL

- kódkártyával

 

HASZNÁLATA

KÉZZEL ZÁR

KULCCSAL NYIT

 

GARANCIA

5 ÉV

 

KONZOL

TÍPUS-SPECIFIKUS

FÚRÁSMENTES

SZERELÉS

 

MINŐSÍTÉSEK

-

Defendlock váltózár

A Defend lock professzionális váltózár a váltókart ill. a bowdent rögzíti, hátrameneti fokozatban, automata váltóknál pedig parkoló állásban. Ezen felül védi és hozzáférhetetlenné teszi a rudazatot és a bowdeneket is. A Defend lock váltózárak típus-specifikusak, azaz pontosan az adott autóhoz fejlesztették ki, így autójába minden esetben, kizárólag, egy pont oda tervezett váltózár kerül, így nincs szükség fúrás-faragásra vagy az autó alkatrészeinek módosítására, átalakításra. Ez a gyári garancia megőrzése miatt is nagyon fontos. Többek között emiatt is számít a Defend lock minősítet hivatalos gyári beszállítónak több magyarországi gépjármű importőrnél .
A gondos anyagválasztásnak, a magas szintű technológiának és a precíz tervezésnek köszönhetően a Defendlock váltózárak tökéletesen védettek törés, fúrás, fagyasztás (video) savazás és zárkihúzás ellen. A váltózárak beszerelése során nincs szükség az autó fém elemeinek megfúrására, mert a váltózár, a gyári rögzítési pontok felhasználásával, oldhatatlan kötéssel kapcsolódik a karosszériához (törőfejes csavarok és anyák segítségével).
Ezért a Defendlock váltózár beszerelése után, az autó nem veszíti el a gyári garanciáját.
Az autószalonoknál és kereskedőknél is éppen emiatt előszeretettel szerelik és értékesítik már újautók esetén is. A Defendlock váltózárak számos hazai újautó importőrnél gyári alkatrésznek minősülnek.

 

A Defendlock váltózár használata

A váltózár lezárásához a zárat egyszerűen csak kézzel be kell nyomni - kulcs nélkül - így az azonnal bezár. A sebváltózár nyitása kulccsal történik, ilyenkor a zár kb. 1,5cm-re kipattan. Nagyon kényelmes, egyszerű, a használata. Véletlen lezárás elleni védelemmel is el van látva. Nincs tüske, rúd, nem kell kivenni eltávolítani semmit. Komfort váltózár.

 

Kulcs és Zár     

A Defend lock váltózárakat KABA-GEGE biztonsági zárbetéttel látták el. A KABA jelenleg is piacvezető a biztonsági zárak gyártása terén. A biztonság érdekében kulcsaik nyersanyaga is védett, nem másolhatóak, elvesztésük esetén csak a gyártótól szerezhető be új kulcs - a kódkártya bemutatásával és a kód megadásával. A KABA-GEGE egy olyan egyedi lézeres mechanikai kódolással teszi egyedivé kulcsait, hogy a zármag a sajátján kívül más ál-kulcsot nem fogad el. Fúrás, zárbetörés és zárkihúzás, savazás és fagyasztás ellen védve van, MABISZ, TÜV minősítéssel ellátva. Bővebben zárainkról a KABA cég honlapján tájékozódhat (www.kaba.com)..
 

Fontos

A Defendlock váltózár biztonsági zárral van ellátva, ellenáll a fagyasztásnak és a savazásnak. Az általunk beszerelt váltózárak nem sértik és nem is érintik a gépkocsi garanciáját, mert gépjármű típus-specifikusak. A váltózár beszerelésre örök garanciát vállalunk.

 

Váltózár beszerelés

Jelenleg nincs lehetőségünk a Defendlock váltózár beszerelésére.

 

 

 

 

 

 

Defendlock váltózár ára

beszereléssel együtt, ÁFA-val

 

 

 

jelenleg nem kapható

 

 

INFORMÁCIÓ, IDÕPONT

06 (20) 429 3609

 

 

DIAMONDLOCK VÁLTÓZÁR

BEARLOCK VÁLTÓZÁR

CONSTRUCT VÁLTÓZÁR

CERBEROS VÁLTÓZÁR

 

     

 

     

 

SZIMTECH

MOTORTÉRZÁR

VÁLTÓZÁR

VÁLTÓZÁR

VÁLTÓZÁR

VÁLTÓZÁR

UV JELÖLÉS

MOTORTÉRZÁR

KERÉKŐR

KORMÁNYZÁR

KORMÁNYZÁR

 

Váltózárak        |        UV jelölés        |        Motortérzár        |       Kerékőr        |        Kormányzár        |        Kérdések        |         Árak        |        Kapcsolat

Aubiz Bt.

1162 Budapest, Ferenc utca 63/b.

T/F: +36 (1) 405 0680, +36 (20) 429 3609

www.aubiz.hu, www.valtozar.com, www.valtozar-szerviz.hu

 

 

Ügyfélszolgálat:

06 (20) 429 3609

 

 

 

 

 

 

Váltózárak

Diamondlock váltózár

Bearlock váltózár

Construct váltózár

Cerberos váltózár

Tytan Dipol váltózár

Mul T Lock váltózár

Defendlock váltózár

Más védelmek

Motortérzár

Kormányzár

UV jelölés

Kerékőr

Aubiz Bt. 2015