free amp template

Construct váltózár

5 év garancia
Szerelés gyári pontokra
Beszerelés 1 óra alatt (megvárható)
Oldalt pontfuratos biztonsági zár (szimetrikus)
Volvo, Skoda fejlesztés
Kulccsal záródik, kulccsal nyílik

Construct váltózár

CONSTRUCT VÁLTÓZÁR

 A CONSTRUCT váltózár blokkolja a váltókart, vagy a váltókar által mozgatott rudazatot, manuális váltó esetén hátrameneti fokozatban, míg az automata váltóknál parkoló állásban. A berendezés kialakítása nem teszi lehetővé a véletlen bezárást. A váltózár beszerelését követően nem lehet kéziszerszámokkal és roncsolás nélkül a sebváltózárat kiszerelni. A CONSTRUCT váltózárak bezárása és kinyitása egyszerűen a zárba helyezett biztonsági kulcs jobbra ill. balra fordításával lehetséges. A Construct váltózárak saját fejlesztésű biztonsági zárral ill. zármaggal vannak ellátva. A sebváltózár úgy kerül beépítésre, hogy az ne zavarja az utastér látványát és ne befolyásolja a gépjármű egyéb berendezéseinek használatát. A váltózár nagyon jól ellenáll a hőmérsékletváltozásoknak és vegyi hatásoknak is. Folyékony nitrogénnel való leöntés esetén sem válik törékennyé a berendezés anyaga. A váltózár mechanikus védelmet biztosít, kiiktatása csak nagy zajjal és a váltómechanika teljes roncsolásával volna elképzelhető. A CONSTRUCT váltózár védelmi képessége független az akkumulátor állapotától és a gépjármű további berendezéseinek működésétől.

A cégünk álltal beszerelt váltózárak nem sértik és nem érintik a gépkocsi gyári garanciáját.


CONTRUCT váltózár ára

beszereléssel együtt, ÁFA-val, bruttó:

64.900,- Ft

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

06 (20) 429 3609

Amit a Construct váltózárról tudni kell ...

A CONSTRUCT VÁLTÓZÁR HASZNÁLATA

A váltózárat a kulcs elfordításával lehet lezárni és nyitása is szintén kulccsal, a zár ellentétes irányú elfordításával történik. A zár teljesen a boksz síkjában marad, nem ugrik ki és nem kell kivenni sem. Úgy nevezett kulcsos elfordítós váltózár. Komfort váltózár.

Nincs stift, se tüske.

5 ÉV GARANCIA

A Construct váltózárra 5 év garancia van. Ez is bizonyítja, hogy a gyártó hosszú éveken át biztosítja Önnek a megfelelő működést és autója megbízható védelmét. A váltózár beszerelése NEM érint és NEM sérti a gépkocsi gyártók által biztosított "gyári" garanciát, mert a beszerelés során nem kell megfúrni az alvázat és a gépkocsin sem kell átalakítani semmit. ( Kivételes esetekben előre tájékoztatjuk Ügyfeleinket.) A garancia megőrzése érdekében tartsa be az alábbi FONTOS SZABÁLYOKAT.

KULCS ÉS ZÁR

A CONSTRUCT saját maga által fejlesztett zármagot használ. A zár és a szerkezet rendkívül preciz és pontos működést garantál hosszú éveken át. A CONSTRUCT váltózár biztonsági zárral van ellátva, ellenáll a fagyasztásnak és a savazásnak.

VÁLTÓZÁR BESZERELÉS

A sebváltózár beszereléséhez időpontot kell egyeztetni telefonon, emailben vagy az oldalt található adatlapunk segítségével. Pontosan meg kell adni a gépkocsi adatait (évjárat, típus, váltó típusa, hengerűrtartalom, stb...). A megbeszélt időpontban beszereljük a váltózárat és ez akár meg is várható. A beszerelés kb. 1 órát vesz igénybe. Az általunk beszerelt váltózárak nem sértik és nem is érintik a gépkocsi garanciáját, mert gépjármű típus-specifikusak. A váltózár beszerelésre örök garanciát vállalunk.

Construct váltózár

MŰSZAKI JELLEMZŐK

HASZNÁLATA

Kulccsal záródik, kulccsal nyílik.

NINCS tüske, NINCS stift, nem kell kihúzni semmit.

GARANCIA

5 év garancia a
zárszerkezetre, és a működésre

NEM ÉRINTI AZ AUTÓ GYÁRI GARANCIÁJÁT

KULCS / ZÁR

Construct zárbetét
2db kulccsal

Szimetrikus oldaltfuratos biztonsági zár (AM kat.)

GYÁRTMÁNY

Termék: Cseh

Zárbetét: saját fejlélesztésű biztonsági zár

KONZOL

Gépjármű típusspecifikus vaskolzol. Alváz fúrás nélkül szerelhető. (egyes típusoknál fúrás szükséges, ELŐRE TÁJÉKOZTATJUK ÜGYFELEINKET)

MINŐSÍTÉSEK

MABISZ
TÜV
ISO

Mennyi idő a szerelés?  Megvárható?

Igen, a szerelés megvárható; 40-60 perc alatt készül el az autó és ezt meg is várhatja, de fontos, hogy a beszerelés ideje a gépkocsi típusától is függ. Ritka esetekben, inkább felső kategóriás gépkocsiknál a szerelés ideje 1,5 - 2 órát is igénybe vehet, de erről már előre, a bejelentkezéskor tájékoztatjuk ügyfeleinket.

A váltózár ára ?

A honlapunkon feltüntetett árak minden esetben bruttó árak. Tartalmazzák az ÁFA-t, a beszerelés költségeit és a garanciát is. Sem a gépjármű típusa, sem a ráfordított szerelési idő nem módosítja ezeket az összegeket. Árainkat mindig a gyártó által ajánlott legalacsonyabb összegen tartjuk, így biztosak vagyunk benne, hogy "olcsóbbat nem talál". Amennyiben talál, kérjük jelezze ezt felénk.

Hogyan lehet bejelentkezni ?

Időpontot a leg egyszerűbben telefonon, kollégáinkkal tud egyeztetni. Általában a váltózár beszerelését még aznap, de legkésőbb 1-2 napon belül tudjuk vállalni. Időpontot lehet kérni e-mail-ben is. Kollégáink legkésőbb 24 órán belül visszahívják Önt a megadott elérhetőségen.
Nyitvatartásunkkal is igyekszünk ügyfeleink időbeosztásához igazodni, így biztosak vagyunk benne, hogy az Ön számára is találunk megfelelő időpontot.

UV jelölés és gravírozás

PERMANENTMARK gépjárműjelölés - 18.000,- Ft

Váltózár beszerelés esetén az UV jelölés, gravírozás most AKCIÓBAN ! ! !

FONTOS...tudnivalók a váltózárakról

- A váltózárat MINDIG hátramenetben ("R") kell lezárni. Automatáknál "P" állásban.

- 1-6. fokozatokban  a váltózárat TILOS lezárni, (automatáknál R, N, D, 3, 2, ...)

- A kulcsot és a zárat TILOS olajozni, zsírozni (WD40, zsírzó-spray, stb. ...) !!!


EZEK FIGYELMEN KÍVÜL HAGYÁSA A GARANCIA ELVESZTÉSÉVEL JÁR ! ! !

KAPCSOLAT #CONSTRUCT

Köszönjük érdeklődését. Kollégánk hamarosan felkeresi Önt a megadott elérhetőségen.

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

06 (20) 429 3609

Diamonlock váltózár

Diamondlock váltózár

54.900,- Ft

Bearlock váltózár

Bearlock váltózár

59.900,- Ft

Construct váltózár

Construct váltózár

64.900,- Ft

PERMANENTMARK UV jelölés és gravírozás

Váltózár szerelés mellé csak:

AKCIÓ

18.000,- Ft

SZIMTECH motortérzár

Váltózár szerelés mellé csak:

AKCIÓ

32.900,- Ft

McGard kerékőr

Váltózár szerelés mellé csak:

AKCIÓ

12.000,- Ft

Váltózár szerviz - Aubiz Bt.
1162 Budapest
Ferenc utca 63.B


KAPCSOLAT
Email: info@aubiz.hu,
valtozar@valtozar-szerviz.hu
Tel.: +36 (20) 429 3609

Kérdése van? Időpontot kér?

Keressen fel minket telefonon vagy töltse ki nyomtatványunkat. 

Kollégánk a lehető leghamarabb visszahívja Önt.


Ügyfélszolgálat:

06 (20) 429 3609

Köszönjük érdeklődését, kollégánk hamarosan felkeresi Önt.