html website templates

Bearlock váltózár

5 év garancia
Szerelés gyári pontokra
Beszerelés 1 óra alatt (megvárható)
Saját fejlesztésű biztonsági zárbetét (szimetrikus)
Kulcs nélküli zárás
Kézzel záródik, kulccsal nyílik

Bearlock váltózár

BEARLOCK VÁLTÓZÁR

A Bearlock váltózár az egyik legkényelmesebb, legmegbízhatóbb és árfekvésében is kitűnő váltózár jelenleg a piacon. A Bearlock váltózár szerkezete a sebességváltókar műanyag borítása - a váltóboksz - alá kerül beszerelésre. A váltózár hátramenet ill. automatáknál "Parkoló" állásban rögzíti a sebességváltó kart, illetve annak rudazatát vagy a bowdent, megakadályozva ezzel az előremeneti fokozatok kapcsolását. A Bearlock sebváltózár vázszerkezete egy nagy szilárdságú acél keret, melyet lézervágóval alakítanak ki minden gépkocsi típushoz a kívánt formára (típus-specifikus váltózár konzol). Ehhez a kerethez hegesztik a zárat rejtő zárt acél tokot, mely megvédi a biztonsági zárbetétet a különböző támadásokkal szemben (fúrás, vésés, savazás, fűrészelés, zártörés). Mind a szerkezet, mind a zár tartósan és hosszan ellenáll e féle megpróbáltatásoknak és támadásoknak. A sebességváltást akadályozó reteszelő tüske is nagy szilárdságú, keményre edzett acélból készül, ezáltal meggyőző biztonságot garantál. Ezt támasztják alá számos külföldi és hazai biztonsági teszteredmények.

A cégünk álltal beszerelt váltózárak nem sértik és nem érintik a gépkocsi gyári garanciáját.


BEARLOCK váltózár ára

beszereléssel együtt, ÁFA-val, bruttó:

54.900,- Ft -tól

59.900,- Ft -ig


MIBEN SEGÍTHETÜNK?

06 (20) 429 3609

Amit a Bearlock váltózárról tudni kell ...

A BEARLOCK VÁLTÓZÁR HASZNÁLATA

A Bearlock sebességváltózár használata egyszerű és rendkívül kényelmes. Lezárásához a zármagot - kulcs nélkül - kicsit elforgatva be kell nyomni, így az azonnal reteszel és rögzíti a váltókart. Nyitása kulccsal történik, ekkor a zármag 2-3 cm-re kipattan. Ennél a típusnál már nincs acéltüske, stift, stb. Véletlen lezárás elleni védelemmel is el van látva. Nagyon kényelmes a használata, hiszen a lezáráshoz nem kell a kulcsot elővenni.

5 ÉV GARANCIA

A Bearlock váltózárra 5 év garancia van. Ez is bizonyítja, hogy a gyártó hosszú éveken át biztosítja Önnek a megfelelő működést és autója megbízható védelmét. A váltózár beszerelése NEM érint és NEM sérti a gépkocsi gyártók által biztosított "gyári" garanciát, mert a beszerelés során nem kell megfúrni az alvázat és a gépkocsin sem kell átalakítani semmit. A garancia megőrzése érdekében tartsa be az alábbi FONTOS SZABÁLYOKAT.

KULCS ÉS ZÁR

A Bearlock már 14 éve bizonyít saját fejlesztésű csúcskategóriás biztonsági zárszerkezetével. A szimetrikus kialakítású kulcsnak köszönhetően a váltózár használata rendkívül egyszerű és könnyű. A Bearlock váltózárhoz három darab kétoldalt pontfuratos biztonsági kulcs és egy kódkártya tartozik. További kulcsokat csak a kódkártya birtokosa igényelhet a kártyán feltüntetett adatok alapján a forgalmazónál. Fúrás, zárbetörés és zárkihúzás ellen védve van, MABISZ (AM), TÜV minősítéssel rendelkezik. A Bearlock váltózár biztonsági zárral van ellátva, ellenáll a fagyasztásnak és a savazásnak.

VÁLTÓZÁR BESZERELÉS

A sebváltózár beszereléséhez időpontot kell egyeztetni telefonon, emailben vagy az oldalt található adatlapunk segítségével. Pontosan meg kell adni a gépkocsi adatait (évjárat, típus, váltó típusa, hengerűrtartalom, stb...). A megbeszélt időpontban beszereljük a váltózárat és ez akár meg is várható. A beszerelés kb. 1 órát vesz igénybe. Az általunk beszerelt váltózárak nem sértik és nem is érintik a gépkocsi garanciáját, mert gépjármű típus-specifikusak. A váltózár beszerelésre örök garanciát vállalunk.

Bearlock váltózár - YouTube
Bearlock váltózár használata

MŰSZAKI JELLEMZŐK

HASZNÁLATA

Kézzel zárható (kulcs nélkül), kulccsal nyílik.

NINCS tüske, NINCS stift, nem kell kihúzni semmit, véletlen lezárás elleni védelem ellátva

GARANCIA

5 ÉV
zárszerkezetre, működésre

NEM ÉRINTI AZ AUTÓ GYÁRI GARANCIÁJÁT

KULCS / ZÁR

Barlock saját fejlesztésű zárbetét
3 db kulcs

szimetrikus, oldalt-furatos biztonsági zár (AM kategória)

GYÁRTMÁNY

Termék: Lengyel

Zárbetét: saját fejlesztésű oldaltfuratos biztonsági zár (AM kategória)

KONZOL

Gépjármű típusspecifikus vaskolzol. Alváz fúrás nélkül szerelhető. (egyes típusoknál fúrás szükséges, ELŐRE TÁJÉKOZTATJUK ÜGYFELEINKET)

MINŐSÍTÉSEK

MABISZ
TÜV
ISO
KKF - (Központi Közlekedési Főfelügyelet által jóváhagva)

Joyblock váltózár

MEGÉRKEZETT A
JOYLOCK
BMW JOYSTICK VÁLTÓZÁR

Végre megérkeztek a BMW automata váltóhoz is használható Bearlock Joylock váltózárak. A váltókart egy kis ékszerdobozba rejtve akadályozzuk meg, hogy az autót illetéktelen használja.

Könnyű használat, hatékony védelem, beszerelés nélkül !

Joylock váltózár ára br.: 88.000,- Ft


Mennyi idő a szerelés?  Megvárható?

Igen, a szerelés megvárható; 40-60 perc alatt készül el az autó és ezt meg is várhatja, de fontos, hogy a beszerelés ideje a gépkocsi típusától is függ. Ritka esetekben, inkább felső kategóriás gépkocsiknál a szerelés ideje 1,5 - 2 órát is igénybe vehet, de erről már előre, a bejelentkezéskor tájékoztatjuk ügyfeleinket.

A váltózár ára ?

A honlapunkon feltüntetett árak minden esetben bruttó árak. Tartalmazzák az ÁFA-t, a beszerelés költségeit és a garanciát is. Sem a gépjármű típusa, sem a ráfordított szerelési idő nem módosítja ezeket az összegeket. Árainkat mindig a gyártó által ajánlott legalacsonyabb összegen tartjuk, így biztosak vagyunk benne, hogy "olcsóbbat nem talál". Amennyiben talál, kérjük jelezze ezt felénk.

Hogyan lehet bejelentkezni ?

Időpontot a leg egyszerűbben telefonon, kollégáinkkal tud egyeztetni. Általában a váltózár beszerelését még aznap, de legkésőbb 1-2 napon belül tudjuk vállalni. Időpontot lehet kérni e-mail-ben is. Kollégáink legkésőbb 24 órán belül visszahívják Önt a megadott elérhetőségen.
Nyitvatartásunkkal is igyekszünk ügyfeleink időbeosztásához igazodni, így biztosak vagyunk benne, hogy az Ön számára is találunk megfelelő időpontot.

UV jelölés és gravírozás

PERMANENTMARK gépjárműjelölés - 18.000,- Ft

Váltózár beszerelés esetén az UV jelölés, gravírozás most AKCIÓBAN ! ! !

FONTOS...tudnivalók a váltózárakról

- A váltózárat MINDIG hátramenetben ("R") kell lezárni. Automatáknál "P" állásban.

- 1-6. fokozatokban  a váltózárat TILOS lezárni, (automatáknál R, N, D, 3, 2, ...)

- A kulcsot és a zárat TILOS olajozni, zsírozni (WD40, zsírzó-spray, stb. ...) !!!


EZEK FIGYELMEN KÍVÜL HAGYÁSA A GARANCIA ELVESZTÉSÉVEL JÁR ! ! !

KAPCSOLAT #BEARLOCK

Köszönjük érdeklődését. Kollégánk hamarosan felkeresi Önt a megadott elérhetőségen.

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

06 (20) 429 3609

Diamonlock váltózár

Diamondlock váltózár

54.900,- Ft

Bearlock váltózár

Bearlock váltózár

59.900,- Ft

Construct váltózár

Construct váltózár

64.900,- Ft

PERMANENTMARK UV jelölés és gravírozás

Váltózár szerelés mellé csak:

AKCIÓ

18.000,- Ft

SZIMTECH motortérzár

Váltózár szerelés mellé csak:

AKCIÓ

32.900,- Ft

McGard kerékőr

Váltózár szerelés mellé csak:

AKCIÓ

12.000,- Ft

Váltózár szerviz - Aubiz Bt.
1162 Budapest
Ferenc utca 63.B


KAPCSOLAT
Email: info@aubiz.hu,
valtozar@valtozar-szerviz.hu
Tel.: +36 (20) 429 3609

Kérdése van? Időpontot kér?

Keressen fel minket telefonon vagy töltse ki nyomtatványunkat. 

Kollégánk a lehető leghamarabb visszahívja Önt.


Ügyfélszolgálat:

06 (20) 429 3609

Köszönjük érdeklődését, kollégánk hamarosan felkeresi Önt.